rehabilitació integral

L’organització i solvència de Kalam permet disposar dels millors mitjans humans i materials per garantir, amb la millor relació qualitat/preu, la rehabilitació integral d’edificis.

Amb personal propi de l’empresa, especialistes en fusteria d’armar amb una àmplia i acreditada experiència desenvolupades en obres de patrimoni historicoartístic, realitzem, sota un estricte control tècnic i protocols propis de seguretat, estintolaments, enderrocs, reforços o substitucions d’elements estructurals.

VEURE MÉS
restauració façanes

Aquesta plantilla estable d’oficis artesans abasta tots els camps d’actuació en façanes, molt especialment les decorades amb reproduccions arquitectòniques que realitzem al nostre taller, i a les cobertes, amb fontaneria artística de zinc i plom.
Podem assegurar amb referències irrefutables que Kalam és l’empresa amb la millor relació qualitat/preu i acompliment de terminis en la restauració de façanes amb valor arquitectònic que necessiten l’atenció que el nostre patrimoni mereix i la normativa exigeix per als centres històrics.
Destaquem també la nostra àmplia experiència a millorar l’eficiència energètica mitjançant l’aïllament de façanes i cobertes amb diversos revestiments i recobriments, treballs que hem realitzat en centenars d’edificis per a comunitats de propietaris durant la rehabilitació de barris.

VEURE MÉS
restauració patrimoni

Kalam és la constructora amb millors qualificacions atorgades per l’Estat espanyol per als concursos públics de rehabilitació d’edificis i restauració i conservació del Patrimoni Històric Artístic. Amb més de 30 anys de trajectòria empresarial hem realitzat restauracions reconegudes i premiades pels professionals i gestors del patrimoni arquitectònic, com les intervencions en les catedrals de Sigüenza, Santiago de Compostel·la, Coria – Càceres, Cuenca, Plasència, Tudela, Almeria, Cadis o Sevilla, i treballem de forma contínua per a diferents diòcesis de l’església i companyies tan solvents com les del sector de l’assegurança que només posen els seus immobles en mans d’empreses qualificades que els ofereixen les màximes garanties.

Hem posat al dia edificis del nostre patrimoni mitjançant concursos públics, rehabilitació integral per canvi d’ús o per ITE desfavorables a escala nacional, en què es pot destacar la renovació dels nuclis històrics de Madrid, Barcelona, Segòvia i Toledo.

VEURE MÉS
remodelació barris

Kalam és l’empresa que ha executat més àrees de rehabilitació, i per nombre d’edificis rehabilitats i habitatges intervinguts a Espanya.

Dins dels treballs que desenvolupem en aquestes àrees’hi inclouen reforços d’estructura i fonamentació, aïllament de façanes i cobertes, adaptació d’instal·lacions a normativa, substitució de fusteries, remodelació de zones comunes i instal·lació de nous ascensors.

El nostre equip multidisciplinari i una experiència en tot tipus d’obres, incloses complexes de rehabilitació integral i de restauració de Patrimoni, ens permeten oferir un servei d’alta qualitat i valor afegit als nostres clients amb un preu ajustat.

 

VEURE MÉS
KALAM, within the framework of the ICEX Next Program, has received support from ICEX and co-financing from the European Regional Development Fund. The purpose of this support is to contribute to the international development of the company.

European Regional Development Fund

A way to make Europe