remodelació barris

Kalam és l’empresa que ha executat més àrees de rehabilitació, i per nombre d’edificis rehabilitats i habitatges intervinguts a Espanya.

Dins dels treballs que desenvolupem en aquestes ARI s’hi inclouen reforços d’estructura i fonamentació, aïllament de façanes i cobertes, adaptació d’instal·lacions a normativa, substitució de fusteries, remodelació de zones comunes i instal·lació de nous ascensors.

El nostre equip multidisciplinari i una experiència en tot tipus d’obres, incloses complexes de rehabilitació integral i de restauració de Patrimoni, ens permeten oferir un servei d’alta qualitat i valor afegit als nostres clients amb un preu ajustat.

Sumem a la nostra experiència en intervenció en edificis d'habitatge, l'específica en rehabilitació integral i restauració de patrimoni.

Desenvolupem tot un procés rehabilitador que té com a senyals d’identitat la seguretat per als veïns i professionals que hi intervenen, solucions amb la millor relació qualitat / preu i garanties inigualables en el sector, amb el compromís demostrat de cobrir tots els problemes derivats de la intervenció, com desallotjaments si fossin necessaris, finançament concret i avalat i equip a peu d’obra per informar sobre ajuts, tràmits i reduir molèsties als veïns.

Kalam està compromesa amb la conservació del medi ambient, i se sent orgullosa de col·laborar en la reducció de la demanda energètica i la millora del comportament tèrmic de les edificacions que intervé, millorant la qualitat de vida dels seus usuaris, el seu confort i reduint els consums i factures de climatització tant en temps fred com calorós.

KALAM, within the framework of the ICEX Next Program, has received support from ICEX and co-financing from the European Regional Development Fund. The purpose of this support is to contribute to the international development of the company.

European Regional Development Fund

A way to make Europe