restauració façanes

Durant la nostra llarga trajectòria de més de 30 anys de treball i formació continuada, hem aconseguit guanyar-nos la confiança d’entitats públiques i privades, com els Ministeris de Cultura, Foment, Economia i Hisenda, i Agricultura, el Banc d’Espanya o prestigioses companyies d’assegurances. Això tan sols és possible amb un qualificat equip de tècnics, especialistes, restauradors, estucadors i altres oficis –alguns de desapareguts, que Kalam s’esforça per recuperar mitjançant el departament de formació–, els quals, amb la seva experiència i compromís, fan possible la restauració de façanes i cobertes d’edificis magnífics i monuments, alguns exposats a aquest web.

Aquesta plantilla estable d’oficis artesans abasta tots els camps d’actuació en façanes, molt especialment les decorades amb reproduccions arquitectòniques que realitzem al nostre taller, i a les cobertes, amb fontaneria artística de zinc i plom

Kalam és l’empresa amb la millor relació qualitat/preu i acompliment de terminis en la restauració de façanes amb valor arquitectònic

Podem assegurar amb referències irrefutables que Kalam és l’empresa amb la millor relació qualitat/preu i acompliment de terminis en la restauració de façanes amb valor arquitectònic que necessiten l’atenció que el nostre patrimoni mereix i la normativa exigeix per als centres històrics.

Destaquem també la nostra àmplia experiència a millorar l’eficiència energètica mitjançant l’aïllament de façanes i cobertes amb diversos revestiments i recobriments, treballs que hem realitzat en centenars d’edificis per a comunitats de propietaris durant la rehabilitació de barris.

KALAM, within the framework of the ICEX Next Program, has received support from ICEX and co-financing from the European Regional Development Fund. The purpose of this support is to contribute to the international development of the company.

European Regional Development Fund

A way to make Europe