La posada en pràctica de la restauració

 

 

Aquest és l’espai de Kalam per compartir la seva experiència, notícies i informació sobre rehabilitació d’edificis i restauració de patrimoni. Esperem que els seus continguts siguin útils per als professionals i públic interessat que estimem l’art i la bellesa que la nostra història ens ha llegat. Entre tots, apostem i construïm un futur sostenible que inclou la utilització i posada en valor del nostre patrimoni construït.

Aquí trobaràs articles especialitzats, descàrregues i altres continguts que esperem siguin del teu interès. Si vols mantenir-te informat  subscriu-te a la butlleta La posada en pràctica de la Restauració de Kalam clicant al següent botó:

Aquestes informacions es publiquen en espanyol i anglès. A continuació, podeu seleccionar l’idioma en el que vols consultar els continguts:

Si vols tornar als continguts de la web en catalá, pots fer-ho clicant CAT a la cantonada superior dreta de la finestra.

KALAM, within the framework of the ICEX Next Program, has received support from ICEX and co-financing from the European Regional Development Fund. The purpose of this support is to contribute to the international development of the company.

European Regional Development Fund

A way to make Europe