Seu del Banc d’Espanya, Madrid, Espanya

 

Després de més de deu anys des de la nostra primera intervenció a l’edifici del Banco de Espanya, catalogat com a Bé d’Interès Cultural, la propietat va tornar a confiar en Kalam per a la restauració dels 12.000 m2 de façana de pedra granítica d’Alpedrete, calcàries d’Alconera i marbre de Carrara, que corresponen a l’edifici principal i a l’edifici ampliació de 1975. La restauració projectada per Valentín Berriochoa comprèn la fixació mitjançant varetes d’acer inoxidable i resines Epoxi de cornises i modillons de pedra eliminant les galgues oxidades que han provocat la fractura dels grans carreus de pedra, el microcosit i segellament d’esquerdes i fissures, la reunió de carreus i la restitució de volums amb morters epoxídics, la neteja, eliminació d’eflorescències, la preconsolidació i aplicació de pàtines i tractaments antigrafit als paràmetres de la façana, així com la col·locació de zinc en sistemes de junta belga a les cornises. També es restauraran els elements de ferro forjat de plantes inferiors, reixeries del pati anglès, fanals de façana i cresteria de zinc de coberta.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies