Col·legi Major César Carlos

 

 

Amb el característic revestiment ceràmic d’aquesta residència de la Ciutat Universitària Madrilenya, Alejandro de la Sota busca, a partir d’una combinació cromàtica, mimetitzar l’edifici amb el seu entorn. Kalam va intervenir unint la necessària actualització amb l’adequada conservació d’aquest edifici representatiu del nostre patrimoni del segle XX. Es va utilitzar un sistema d’injecció d’aïllament en cambres existents conservant la construcció original, substituint les fusteries per perfils més eficients tenint en compte en la seva fabricació la solució original. Per recuperar la seva característica imatge, es va realitzar un estudi detallat de peces ceràmiques de més de 30 tonalitats matisades de la lluentor al mat amb producció artesanal i tractament individual de rectificat (més de 120.000 peces).

Amb l’assessorament de la Fundació Alejandro de la Sota, Kalam ha recuperat la pell original de l’edifici millorant la seva eficiència energètica.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies